Новини
Kia Imagine: у Женеві дебютував корейський електромобіль мрії

Kia Imagine: у Женеві дебютував корейський електромобіль мрії

2019-03-05

Сьогодні у Женеві відбулася світова прем'єра концептуального електромобіля Kia Imagine. Автомобіль, створений у франкфуртській студії Kia, орієнтований на активного водія, при цьому запас ходу, екологічність та інші переваги йдуть на додачу до емоцій.

 

Незважаючи на те, що точка в суперечці про тип «зеленого» силового агрегату, який буде домінувати на ринку, ще не поставлена, автовиробники вже щосили готуються до майбутнього «без ДВС». В ході міжнародного автосалону у Женеві бренд Kia презентував ефектний концепт Imagine, який не тільки є демонстратором технологій, але і натякає на те, як зміниться дизайнерська лексика корейського бренду у найближчому майбутньому.

 

 

Imagine - перший чотиридверний легковий автомобіль Kia з повністю електричною силовою установкою. Незважаючи на те, що він має повний набором переваг, характерних для електромобілів, першочерговими для творців концепту були емоції. Звідси і кузов, який являє собою щось середнє між спортивним автомобілем, кросовером і 4-дверний легковиком, неймовірний панорамний дах, виконаний разом з вітровим склом, і, звичайно, панель приладів, що представляє собою каскад з двадцяти одного Ultra-HD монітора.

 

 

Поява серійного автомобіля на основі концепту Imagine поки не планується, проте деякі дизайнерські рішення, застосовані в інтер'єрі і «зовнішності» ефектної новинки, можуть знайти своє відображення в автомобілях Kia найближчого майбутнього.

 

Нагадаємо, що женевський автосалон також став місцем дебюту оновленого Kia Niro (автомобіль представлений у вигляді звичайного, а також гібрида, здатного до заряджання), а також європейської версії нового покоління електромобіля e-Soul.

Open Chat