Новини
Kia Sportage став найбільш продаваним автомобілем в Україні у першому півріччі

Kia Sportage став найбільш продаваним автомобілем в Україні у першому півріччі

2019-07-02

Компактний кросовер Kia Sportage підтвердив свій беззаперечний лідерський статус і завершив перше півріччя на першому місці, ставши найпопулярнішим авто на українському ринку нових автомобілів. Бренд Kia закріпився у трійці лідерів з часткою 8,5%.

 

Асоціація автовиробників України «Укравтопром» підбила підсумки реалізації нових автомобілів у першому півріччі. Лідером ринку України став компактний кросовер Kia Sportage, який завершив червень на першому місці і став найпопулярнішим автомобілем за підсумками продажів у перші шість місяців 2019 року.

 

Успіх Sportage дозволив бренду Kia закріпитися у трійці лідерів нашого ринку з часткою 8,5%, при цьому у першому півріччі автомобільний парк України поповнили понад 3 200 новеньких Kia.

 

Нагадаємо, що Kia Sportage актуального покоління представлений на ринку України з 2016 року. За цей час SUV став невід'ємною частиною автомобільного ландшафту нашої країни, при цьому його дизайн все ще виглядає актуально.

 

Вагомою перевагою Sportage є широкий вибір комплектацій, силових установок і трансмісій, що дозволяє підібрати оптимальний автомобіль виходячи з бюджету і потреб клієнта. Так, в Україні кросовер представлений в чотирьох комплектаціях, включаючи «драйвовий» GT-Line. На вибір доступні три двигуни (два дизельних і один бензиновий), які, в залежності від версії, можуть агрегатуватися 6-ступінчастою механічною КПП, 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями DCT або ж класичним 6-ступінчастим "автоматом".

Open Chat