Новини
Kia поділилася результатами продажів за перші місяці 2018 року

Kia поділилася результатами продажів за перші місяці 2018 року

2018-06-01

Компанія Kia Motors Corporation опублікувала дані про глобальні продажі бренду за перші 2 місяці 2018 року. У той час, як реалізація автомобілів на внутрішньому ринку Південної Кореї зросли на 2,6%, глобальні продажі бренду знизилися на 2% За перші два місяці 2018 року понад 400 000 автомобілів Kia знайшли своїх власників по всьому світу. У той час, як в самій Кореї продажі виросли на 2,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року (76 110 і 74 170 автомобілів в 2018 та 2017 років рр. відповідно), глобальні продажі знизилися з 410 478 автомобілів у 2017 році до 402 310 за два місяці 2018 року.

 

Причиною тому стало зниження обсягів виробництва, обумовлене меншою кількістю робочих днів у лютому, на який довелося святкування Місячного нового року у Кореї. У зв'язку з цим постачання популярних моделей, таких як новий Rio, Stonic і ін., на зовнішні ринки, в тому числі український, були перенесені на більш пізній термін.

 

Завдяки спільним зусиллям дистриб'юторської компанії «Фалькон-Авто» та Kia Motors Corporation ритмічність поставок автомобілів Kia в Україні буде відновлена найближчим часом.


 

 

Буквально на днях стартували продажі оновленого Kia Sorento, причому 2/3 першої поставки новинки вже передплачені і відправляться прямо до новоспечених власників.

Очікується поповнення складу інших моделей. Зокрема, компактний кросовер Kia Stonic, хетчбек Kia Rio нового покоління, популярні версії Kia Sportage доступні для попереднього замовлення, як з поставки, так і виробництва. З моменту свого дебюту в Україні ці автомобілі користуються високим попитом, тому, як і в випадку з Sorento, значна частина цих авто прибуває вже «під клієнта».

 

Виходячи з цього компанія «Фалькон-Авто» рекомендує прихильникам бренду Kia не відкладати візит в автосалон і купувати автомобілі з наявності, або ж оформляти попереднє замовлення.

 

Також у офіційних дилерів Kia в Україні в наявності автомобілі 2017 року випуску, які можна придбати за привабливими цінами. Зокрема, мова йде про Kia Sportage, стильний хетчбек c'eed, а також гібридний кросовер Niro.

 

Детальніше про наявність автомобілів, а також умови придбання, можна дізнатися у офіційних дилерів Kia в Україні.

 

Open Chat