Новини
Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*

Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*

2023-03-15

З 06 березня по 31 травня 2023 року в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до групи Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальної моторної оливи Кia.

Офіційний дистриб'ютор Kia в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати найближчий офіційний сервіс Kia та замінити оригінальну моторну оливу КІА з вигодою* до 30%.

Докладні умови уточнюйте у консультанта з сервісу найближчого офіційного дилера Kia в Україні.

Залишайте заявки на заміну мастила через нашу форму: https://www.kia.com/ua/service/book-a-service.html

*Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 28 лютого 2023 року. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 06.03.2023 року по 31.05.2023 року. Офіційні дилери Kia в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.

Open Chat